Logo til NM 2014 – eller til Fløjstrup Mark?

De ringede fra DI og spurgte, om ikke jeg ville sende et forslag til logo til det kommende NM 2014. Det gør jeg selvfølgelig meget gerne – så jeg sendte disse tre forslag. Sig hvilket du synes bedst om. Hvis ikke NM vil have det, kan vi jo lave det til Fløjstrup Mark bluser :-)

Forslag 1

– efter inspiration fra Tjängvide-stenen fra Gotland, som viser guden Thors otte-benede hest Sleipnir. Med otte ben kan man lave alle gangarter på én gang. Mindst:

Forslag 2

– stilistisk og lidt abstrakt. Fire ben, fuld tølt og rigtige islandsfarver:

Forslag 3

– egentlig et logo for hvert land – i det pågældende lands farver. Her i en over-all udgave. N14 betyder Nordisk Mesterskab 2014. Prøv at knib øjnene sammen, når du kigger på det:

Jeg ved endnu ikke, hvad de siger hos DI. Men ingen grund til ikke at lade jer stemme nu. Og som sagt, hvis ikke DI vil have dem, kan vi jo selv tage det bedste. Hvad siger I? Skriv en kommentar (lige under overskriften) -Kh Ole


2 Responses to Logo til NM 2014 – eller til Fløjstrup Mark?

  1. Jeg kan bedst lide Sleipnir logoet. Især det at man kan ane de forskellige gangarter mellem alle benene. De otte ben symbolisere også fart og tempo – og da NM netop er gangarts konkurrencer med stilfuld, flyvende, fejende karakter syntes jeg det passer fint. Jeg skal lige vænne mig til de rød/hvide farver, men vi er jo i Danmark :-)

  2. Ulla Jakobsen

    Logo nr. 1 er min favorit, selvom jeg også synes nr. 3 er rigtig spændende. Men nr. 1 er enkelt samtidig med at det siger meget.
    Og så har jeg altid været vild med navnet Sleipnir.