Den halve stald til DM – i picnic

13. juli 2008: DM, altså selve DM, det står der ikke meget om her. Ingen tvivl om at vi nød de flotte finaler på det smukke sted, Stutteri Birkegaarden ved Feldballe, som havde sin debut som DM-vært og ja, længere nede er der et enkelt billede af femgangsvinder Frederik. Til gengæld kan du læse om indholdet i madkurvene og se billederne af den halve stald fra Fløjstrup, som samledes omkring det medbragte buffet-bord til finaledagen. Kig med nedenfor…

Picnic
Ole og Lars har indtaget klapstolene ved højbordet. Ellers er de der næsten allesammen: Ulla, Siri, Bodil, Hanne – og Jeppe er sørme også med

Menuen bestod af frisk, varmrøget laks, blandet grøn salat og tomatsalat samt fire slags brød. Dertil en kølig rosevin og isvand med citron og mynte. Til dessert chokoladekager, skånsk marengskage og kaffe :-) Sådan skal det være. Og vi kunne for en gangs skyld gå langt uden om de franske hotdogs.

Til DM
Birgitta med hendes svenske veninde, Ingrid i lyserødt og Siri med madskålen


Trine og Mie

Til DM
Anelle, Tinna, en lille smule af Emilie og så Ulla, som slår sig for panden

Til DM
Sanne holder Gunnars (med solbriller) og Sigruns lille dreng. Ryggen af Siri og den lilla ryg af Sigrun

Til DM
Udsigten over et næsten tomt bord – til Hanne, Jeppe og bag ham en lille smule af Rikke

Vinder
Og det er så Frederik, som vinder femgang foran Johan og Julie. Altid de tre kamphaner…

Comments are closed.